Hulp
Hulp
Zoeken in Hulppagina's (Zoekt niet naar objecten of producten) Zoekentips
Zoeken in hulp

Uw privacy-instellingen aanpassen


Alles wat u openbaar maakt op eBay kan door iedereen worden gezien. U kunt bepaalde gegevens privé maken door uw privacy-instellingen aan te passen.

Als u uw privacy-instellingen wilt wijzigen, gaat u naar uw profiel door te klikken op uw naam boven het eBay-logo, linksboven op de pagina. Klik op uw gebruikersnaam in het keuzemenu. Volg daarna de instructies voor elk van de onderstaande functies.

Profiel

Alle eBay-gebruikers hebben een profiel. U beslist zelf hoeveel informatie u wilt delen met anderen. Uw gebruikersnaam, feedbackscores en de datum waarop u lid werd van eBay zijn zichtbaar voor andere leden. Er wordt geen andere informatie weergegeven, tenzij u een beschrijving of foto toevoegt.

Collecties die u maakt

Wanneer u een collectie samenstelt, is deze automatisch voor iedereen zichtbaar. Als u een collectie privé wilt maken, zodat alleen u deze kan zien, gaat u naar uw profiel en klikt u op Mijn collecties. Onder elke collectie ziet u een wereldbol. Dit icoontje geeft aan dat de collectie openbaar is. Om de collectie privé te maken, klikt u op de wereldbol en daarna op Privé – alleen zichtbaar voor mij. U ziet nu een hangslot en het woord 'Privé' onder de collectie.

Zoekopdrachten, verkopers en collecties die u hebt opgeslagen

Wanneer u een zoekopdracht (interesse), een verkoper of een collectie opslaat, kunnen andere leden deze zien in uw profiel. Als u een opgeslagen item privé wilt maken, gaat u naar uw profiel en onder Opgeslagen klikt u op de link Instellingen aan de rechterzijde van het scherm. Al uw opgeslagen zoekopdrachten (interesses), verkopers en collecties worden nu weergegeven. Onder elk opgeslagen item ziet u een wereldbol en het woord 'Openbaar' (deze interesse is zichtbaar voor iedereen) of een hangslot en het woord 'Privé' (deze interesse is alleen zichtbaar voor u). Klik op de wereldbol of het hangslot en selecteer Openbaar of Privé om de privacy-instellingen voor elk item te wijzigen.

Contacteer ons

Hebt u nog vragen? Wij helpen u graag verder.

 Contacteer ons