Hulp
Hulp
Zoeken in Hulppagina's (Zoekt niet naar objecten of producten) Zoekentips
Zoeken in hulp

Over inhoud die door leden geplaatst wordt

Er bestaan verschillende manieren om uw stem te laten horen op eBay. Wanneer u iets wilt delen met de eBay-community, kunt u kiezen uit verschillende tools. U kunt een of meerdere van de volgende functies gebruiken.

Als u uw mening wilt uiten, moet u gebruikmaken van:

  • Prikborden: prikborden zijn een uitstekende manier om betrokken te raken bij een gesprek met andere leden van de community. Op de prikborden worden meestal korte opmerkingen geplaatst waarop een andere gebruiker kan reageren.

  • : Pagina Over mij: op uw pagina Over mij kunt u aangeven wat u precies doet op eBay en andere leden meer uitleg geven over uzelf. Als u een bedrijf hebt op eBay kunt u op deze pagina relevante bedrijfsgegevens opgeven.

  • U kunt de inhoud die u geplaatst hebt, het best bekendmaken door deze te publiceren op Mijn eBay-wereld.

Het is belangrijk dat deze functies om te communiceren met de community niet gebruikt worden om feedback te geven over een handelspartner. Ons feedbacksysteem is speciaal ontworpen om alle commentaar die verband houdt met een bepaalde transactie bij te houden. Wanneer feedback wordt gegeven via andere kanalen kan dit resulteren in onjuiste feedbackscores.

Lees het Beleid omtrent community-inhoud voor meer informatie over de eBay-regels omtrent inhoud die door leden geplaatst wordt.

Contact opnemen met Klantenservice

Als u meer hulp nodig hebt of nog vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen. 

Contacteer ons

Hebt u nog vragen? Wij helpen u graag verder.

 Contacteer ons