Hulp
Hulp
Zoeken in Hulppagina's (Zoekt niet naar objecten of producten) Zoekentips
Zoeken in hulp

Hulp krijgen van onze forums


Om alle functies van onze forums te ontdekken, plaatst u de muis op Community boven aan de meeste eBay-pagina's.Selecteer in het menu aan de linkerkant het thema dat u interesseert, of u nu een antwoord zoekt op een vraag of gewoon wilt communiceren met andere leden.

Vind antwoorden op uw vragen

Weet u niet hoe u foto's van uw objecten kunt publiceren of hoe de eBay-tools werken? Dan moet u in het Antwoordcentrum zijn.

U kunt uw vraag posten, commentaar geven in verschillende communityforums of de forums doorzoeken om te zien of uw vraag al eens beantwoord werd. Om snel een antwoord te vinden, stelt u uw vraag het best in een communityforum dat aan uw thema gewijd is.

Neem deel aan discussieforums en workshops

Wilt u meepraten over onze rubrieken of communitybelangen, of uw mening geven over eBay of andere thema's? Breng dan een bezoekje aan onze discussieforums.

In de thematische gesprekken kunt u lezen en meepraten over specifieke rubrieken van eBay, terwijl in de hulpforums thema's zoals feedback, verpakking en verzending en veilingen worden besproken.

In de algemene discussieforums kunt u gedachten uitwisselen over interesses en problemen of gewoon plezier maken. Verder zijn er forums die u helpen met vragen over eBay Bestandsuitwisseling enz.

Sluit u aan bij een groep of maak een groep

Wilt u communiceren met andere leden die in dezelfde dingen geïnteresseerd zijn als u? In Groepen vindt u zielsverwanten en kunt u praten over collecties, nieuws of andere interessante thema's. Als u geen groep vindt voor uw favoriete gespreksonderwerp, kunt u zelf een groep maken.

Blijf op de hoogte van het nieuws over eBay

Wilt u weten wat er gebeurt op eBay? Dan zijn de Mededelingen iets voor u. U vindt informatie over systeemwijzigingen of problemen die u kunt ondervinden.

Overige voorwaarden

Voordat u een vraag stelt, zou u het discussieforumbeleid moeten lezen.

De Community biedt geweldige hulpmiddelen om tips uit de praktijk te delen, vrienden te maken en bij te leren over de tools van eBay. eBay kan echter niet verantwoordelijk worden gesteld voor de juistheid van de antwoorden, voor de inhoud van bepaalde meningen of voor uitspraken die op forums worden geplaatst. Als u vragen hebt over het beleid omtrent regels en veiligheid, over accountbeveiliging, of over problemen met de site, richt u deze beter rechtstreeks tot eBay.

Contacteer ons

Hebt u nog vragen? Wij helpen u graag verder.

 Contacteer ons