Hulp
Hulp
Zoeken in Hulppagina's (Zoekt niet naar objecten of producten) Zoekentips
Zoeken in hulp

Collecties maken en beheren


Collecties zijn een toffe manier om uw favoriete eBay-objecten te verzamelen en te delen met anderen: leuke en interessante spullen, koopjes en aanraders, dingen die u graag wilt hebben of laten zien, ...  met Collecties bouwt u uw eigen schatkamer vol inspiratie. Stel een collectie samen om kopers te laten zien wat u allemaal in de aanbieding hebt, of om ideetjes die u op eBay hebt gesprokkeld te organiseren en te delen.

Een collectie maken of uitbreiden

Zo maakt u een collectie of voegt u een object toe aan een van uw bestaande collecties:
  1. Vind een object dat tot uw verbeelding spreekt.

  2. Klik op Toevoegen aan collectie op de objectpagina.

  3. Als u nog geen collectie hebt, helpen wij u een nieuwe collectie te maken.

  4. Voeg een beschrijving van het object toe of vermeld wat u er leuk aan vindt.

  5. Klik op Toevoegen aan collectie als u klaar bent.

Een bondige, beschrijvende titel en aantrekkelijke kwaliteitsfoto's zorgen ervoor dat uw collecties in het oog springen en vergroten de kans dat leden ze zullen volgen en delen.

Uw collecties beheren

Bekijk uw collecties door uw cursor op Mijn eBay te plaatsen en Mijn collecties te selecteren in het keuzemenu. U kunt ook naar uw profiel gaan om uw collecties te bekijken.

Als u een collectie wilt wijzigen, klikt u op Bewerken. U kunt de titel wijzigen, een beschrijving toevoegen of bewerken, de collectie privé maken of deze verwijderen.

Als u een collectie maakt, is deze automatisch voor iedereen zichtbaar. Als u de collectie privé wilt maken, kunt u uw privacyinstellingen aanpassen.

Een collectie opslaan

Als u een collectie van een ander wilt opslaan, klikt u op Opslaan naast de titel van de collectie. De objecten in de collectie worden dan toegevoegd aan uw feed en de opgeslagen collectie wordt weergegeven in uw profiel, waar andere leden ze kunnen zien. U kunt uw privacy-instellingen aanpassen om de collecties die u hebt opgeslagen, openbaar of privé te maken. U kunt maximaal 50 collecties tegelijk opslaan, met maximaal 200 objecten per collectie.

Als u uw opgeslagen collecties wilt zien, gaat u naar de homepage van eBay en klikt u onder Opgeslagen op Collecties.

Als u een collectie uit uw opgeslagen items wilt verwijderen, gaat u naar de collectie in uw profiel en klikt u op Verwijderen.

Commentaar geven op een collectie

Als u vragen of opmerkingen hebt over een collectie kunt u commentaar geven in het tekstvak aan het einde van de collectie. De maker van de collectie en andere leden kunnen uw commentaar bekijken en hierop reageren.

Als u van mening verandert, kunt u uw commentaar op elk moment weghalen door op Verwijderen te klikken onderaan uw commentaar.

Klik op Vind ik leuk om de commentaar van andere leden bij te treden.

Contact opnemen met Klantenservice

Als u meer hulp nodig hebt of nog vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen. 

Contacteer ons

Hebt u nog vragen? Wij helpen u graag verder.

 Contacteer ons