Recht op opt-out voor Californische consumenten

Wat is het opt-out-recht voor Californische consumenten?

Op 1 januari 2020 heeft de California Consumer Privacy Act (CCPA) nieuwe privacyrechten voor consumenten in Californië geïntroduceerd, waaronder het recht om af te zien van de verkoop van hun persoonsgegevens, zoals gedefinieerd in de CCPA. Zoals beschreven in onze State Privacy Disclosures, is de definitie van de CCPA van 'verkoop' breed en omvat het delen van praktijken die gebruikelijk zijn op online markten.

Hoewel eBay zonder uw toestemming geen persoonsgegevens voor geld verkoopt, delen we wel informatie voor allerlei andere doeleinden, zoals het personaliseren van uw online ervaring of het aanbieden van meer relevante advertenties. U kunt aangeven dat wij uw eBay-activiteit niet mogen gebruiken voor gepersonaliseerde reclame die wij u laten zien, op eBay of waar dan ook op het web. Dit kunt u doen door u af te melden (zie hieronder).

Fout - Uw aanvraag kon niet worden verwerkt. Probeer het later nog eens.

Deze opt-out is bestemd voor Californische consumenten, zoals gedefinieerd door CCPA.

Voor 'opt-out', kiest u Uit.

Voor meer informatie over de persoonsgegevens die we verzamelen en over de manier waarop we deze delen, kunt u onze Privacyverklaring raadplegen. Consumenten in Californië kunnen onze privacyverklaring lezen die informatie bevat over uw rechten en andere manieren om een verzoek inzake privacy in te dienen.

*Om uw opt-out-keuze aan uw eBay-account te kunnen koppelen, moet u zich eerst bij uw account aanmelden. Als u niet bent ingelogd, geldt de opt-out-keuze alleen voor uw gebruik van eBay via de huidige browser die u gebruikt en alleen zolang de cookies van die browser niet worden gewist.